Pas på dine smykker

Anna Geipel Jewellery har en vision om at krystalsmykkerne kan gå i arv fra generation til generation. 

Derfor er smykkerne skabt af højkvalitetskrystaller, ferskvandsperler og 925 sterling sølv/m 14 karat. forgyldning for at de kan holde så lang tid, som det er muligt. 

Dog er du som ejer af smykkerne også nødt til at passe på dem, hvilket du kan gøre ved at følge disse råd: 

- Tag smykkerne af når du skal i bad, dyrker sport og går i seng etc.
Så slider du ikke smykkerne unødvendigt og forsøger at undgå en misfarvning af sølvet, da dette kan ske når du udsætter smykkerne for sved, cremer, parfumer og rengøringsmidler. 

- Smykkerne har ej heller godt af fugt. Specielt ferskvandsperlerne og sølv bevarer sin glans i længere tid, hvis smykkerne opbevares i en smykkeæske eller i et smykkeskrin. Ved at opbevare smykkerne seperat undgår du også, at de ikke slider unødvendigt på hinanden. 

- Sterling sølv kan begynde at oxidere (blive sorte på overfladen), hvis de er i for meget kontakt med fugt. Dette kan dog renses ved brug af smykkerens. 

Forgyldningen på de forgyldte smykker vil med tiden aftage. Forgyldningen vil slides af og er helt uundgåeligt. Hvor længe en forgyldning holder, er svært at sige, da det varierer fra person til person på baggrund af hudtype. 

Men vigtigst af alt, smykkerne skal bruges og der vil komme tegn på slid - sådan er det og på den måde afspejles din kærlighed til smykket jo også. Den energi og spirituelle kvalitet smykkerne indeholder skal omfavnes af dig ved at bære smykkerne. 

Hvis du har nogle spørgsmål så tøv ikke med at kontakte mig via mail: kontakt@annageipel.dk eller via dm på instagram: @annageipeljewellery. 

Kærligst Anna.