Krystalsmykker som energiredskab?

Krystallerne i smykkerne har alle deres helt egen specifikke spirituelle kvalitet. 

Kvaliteterne kan matche et bestemt chakra, stjernetegn, element eller energi. Personligt holder jeg af at vælge den krystal eller det smykke ud fra min intuition, da det ofte er en sådan energi jeg har brug for.

Hvis du vil ind og finde det smykke som matcher din energi og dit soltegn så gå ind under det smykke du tiltrækkes af ud fra din intuition. Når du klikker ind på det enkelte smykke står der krystallens evne, hvilket stjernetegn/soltegn den egner sig godt til samt hvilket chakra den forbindes med. Her fra kan du så afgøre om det er det æstetiske eller energiske, der tiltrækker dig mest i din givne situation. 

Det spirituelle lag jeg har valgt at lægge i mine smykker og i min forretning skal ses som et energiredskab du kan vælge at tappe ind i ved at minde dig selv om denne krystals betydning. 

Eksempelvis rosakvartsen er kendt som “kærlighedskrystallen” og tiltrækker og giver dermed kærlighed i sine omgivelser.

og som vi ved fra psykologien: “Det vi vander, vokser” 

Kærligst Anna.

Et ønske om æstetiske, enkle og betydningfulde smykker

Jeg hedder Anna, det er mig der har stiftet denne smykkevirksomhed. Årsagen dertil er netop grundet jeg manglede krystalsmykker som var både æstetiske og enkle, som man ikke bliver træt af at bruge, et smykke der passer til meget, samt et smykke der også er dragende i sig selv. Vigtigst ønskede jeg at bære den energi jeg havde brug for, på en stilren måde.

Læs mere om min vision her