Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Anna Geipel:

Generelle oplysninger

Firmanavn: Anna Geipel

Indehaver og stifter: Anna-Diane Jessen

Søren Frichs vej 59 b, 8320 Åbyhøj 

CVR nr.: 43627740

Telefon: 53487369

Email: kontakt@annageipel.dk

Priser: 

Hos Anna Geipel er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling:

Anna Geipel modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Produkt: 

Ved køb af et af produkterne tages der forbehold til at smykkerne er håndlavet og af materialer som naturligt varierer i form og størrelse. Derfor vil det ikke være den præcise vare som ses på billedet der sælges, da der helt naturligt vil være små variationer. 


Levering:

Anna Geipel Jewellery forsøger at afsende ordren indenfor 2-6 hverdage, da de håndlavede smykker skal laves først. Produktet skabes præcis til dig, når du har bestilt for ikke at skabe masseproduktion. Samtidig for at personliggøre både købsoplevelsen men specielt også dit unikke smykke. Derefter afsendes smykkerne med DAO og der går mellem 2-4 dage inden du har pakken. Derfor kan du regne med, at fra du har placeret ordren kan der gå op til 10 dage.  

Pt. leveres kun til Danmark.


Dine varer sendes med DAO, til nærmeste pakkeshop. 
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice. Der leveres varer alle ugens hverdage. 
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret: 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Anna Geipel vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Anna-Diane Jessen 

Søren Frichs vej 59 b, 8320 Åbyhøj 

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion: 

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret: 

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.


Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@annageipel.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.
Ønsker du at sende varen retur til os, skal du kontakte os på mail: kontakt@annageipel og du får tilsendt en returseddel og sende varen til:

Anna-Diane Jessen 

Søren Frichs vej 59 b, 8320 Åbyhøj 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten: 

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Returnering

Når du har modtaget din ordre har du 14-dages fortrydelsesret. Forsendelsesomkostningerne i forbindelse med returnering betales af køberen.

Ved returnering har du ansvaret for varerne, og dermed også at varen er pakket ordentligt ind, indtil vi har modtaget pakken. Bliver varen væk under forsendelsen er det desværre ikke muligt for dig at få pengene retur.

Du bærer risikoen for varen fra den sendes afsted til vi har modtaget den retur. 

 

Returvarer skal være i samme stand som de blev forsendt i, når de returneres. Brugte varer kan dermed ikke returneres. Hvis varens stand godkendes, sendes pengene tilbage til dig. Hvis du har betalt fragt refunderes disse penge ikke. Hvis du har fået gratis fragt på din ordre er det hele ordresummen der refunderes tilbage til dig. 

Hvis du ønsker at refundere en eller flere varer så send en e-mail til kontakt@annageipel.dk, hvor du oplyser ordrenummer og hvilken vare du ønsker at returnere. 


Varens stand ved returnering:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling:

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Persondatapolitik:

For at det er muligt at indgå aftale med os og handle på annageipel.dk, skal virksomheden have følgende oplysninger fra dig:

Navn:
Adresse:
Telefonnummer:
E-mailadresse:
Oplysning om hvad du har købt:

Dine personoplysninger behandles med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Anna Geipel. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder:

Kontakt endelig via mail: kontakt@annageipel.dk hvis der er problemer og ellers kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse virksomhedens email: kontakt@annageipel.dk